En lummig oas i centrum

Marie, mäklare på Fastighetsbyrån, pratar varmt om den lummiga skyddade trädgården mitt i city och den lockande interiören i huvudbyggnaden och de moderna flyglarna. 

“Flyglarna kommer bindas ihop fint med den gamla fastigheten. Tillsammans kommer de rama in trädgården som kommer bli vackert grön och lummig. Det kommer vara en skyddad miljö nära centrum.” säger Marie Odin

Interiören i flyglarna kommer ha en hög standard med vackert golv, kök med marmor och andra trevliga detaljer. I huvudbyggnaden kommer takhöjden och gamla socklar locka ögat.

“När man kliver in här kommer man få en magkänsla som säger ‘Wow!’”

I huvudbyggnaden kommer man även att göra en spännande satsning. I det hundra år gamla huset kommer en vinkällare att byggas. Här kommer man kunna öppna sitt vinfack och bjuda sina vänner på ett riktigt gott vin.

“Huset har en gammal karaktär och en gammal själ, som man nu ska göra ny och fräsch.”

Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta mäklarna på Fastighetsbyrån så hjälper de dig.

Oasen Brf är ett samarbetsprojekt mellan SEFABSvenska Entreprenad & Förvaltnings AB, och EKLÖF, Eklöf Fasighets AB.

Webbplatsen oasenbrf.se innehåller inspirationsmaterial för försäljning av. Bilder för inspiration och känsla används på webbplasen som kan komma att skilja sig från slutresultatet. Stäm därför alltid av viktiga materialval och detaljer med din mäklare för att säkerställa ditt boende innan du tar beslut om köp.