En helt unik boendemiljö.

Mäklarna Johan och Marie från Fastighetsbyrån berättar om den spektakulära Oasens utmärkta läge med närhet till såväl prunkande parkmiljö som shopping och puls.

En lummig oas i centrum.

Marie, mäklare på Fastighetsbyrån, pratar varmt om den lummiga skyddade trädgården mitt i city och den lockande interiören i huvudbyggnaden och de moderna flyglarna. 

“Flyglarna kommer bindas ihop fint med den gamla fastigheten. Tillsammans kommer de rama in trädgården som kommer bli vackert grön och lummig. Det kommer vara en skyddad miljö nära centrum.” säger Marie Odin

Interiören i flyglarna kommer ha en hög standard med vackert golv, kök med marmor och andra trevliga detaljer. I huvudbyggnaden kommer takhöjden och gamla socklar locka ögat.

“När man kliver in här kommer man få en magkänsla som säger ‘Wow!’”

I huvudbyggnaden kommer man även att göra en spännande satsning. I det hundra år gamla huset kommer en vinkällare att byggas. Här kommer man kunna öppna sitt vinfack och bjuda sina vänner på ett riktigt gott vin.

“Huset har en gammal karaktär och en gammal själ, som man nu ska göra ny och fräsch.”

Boende utöver det vanliga.

Mäklaren Johan från Fastighetsbyrån berättar om den spektakulära Oasens utmärkta läge med närhet till såväl prunkande parkmiljö som shopping och puls. 

“Blomska hemmet är Norrköpings pampigaste byggnad. Fastigheter som denna byggs inte idag. Det här är verkligen något alldeles extra.” säger Johan.

Det ståtliga huset ligger på Norra promenaden, mitt emot folkparken. Ett hem mitt i city med nära till natur och rekreationsområden och som nu kommer renoveras till sin fulla glans och samtidigt få sällskap av två moderna flyglar. Flyglarna kommer ha en hög kvalitet och kommer bidra med en spännande dynamik till trädgården.

“Lägenheterna på flyglarnas entréplan kommer att ha egna uteplatser. Dessa kommer att skapa unika rum i trädgården.”

Alla som bor i fastigheterna kommer även att ha möjlighet till parkering på gården.

“Det är en otrolig efterfrågan på de här fastigheterna. Och jag tror att det beror på möjligheten att välja. Antingen kan man bosätta sig i de nybyggda flyglarna eller i den befintliga 100 år gamla huvudbyggnaden.”

Vill du veta mer?

Vill du veta mer eller göra en intresseanmälan? Kontakta Jennifer eller Marie på Fastighetsbyrån så hjälper de dig.

Oasen Brf är ett samarbetsprojekt mellan SEFABSvenska Entreprenad & Förvaltnings AB, och EKLÖF, Eklöf Fasighets AB.

Webbplatsen oasenbrf.se innehåller inspirationsmaterial för försäljning av, i skrivande stund, obyggda bostadsrätter. Bilder för inspiration och känsla används på webbplasen som kan komma att skilja sig från slutresultatet. Stäm därför alltid av viktiga materialval och detaljer med din mäklare för att säkerställa ditt boende innan du tar beslut om köp.