Välj ditt drömboende.

Med hjälp av bostadsväljaren nedan får du en unik inblick i hur Oasens Brf:s samtliga lägenheter kommer disponeras och se ut. Vilken lägenhet blir ditt drömboende?

Känn efter redan nu.

 

Så använder du Bostadsväljaren
Under fliken Vyer kan du växla mellan olika vyer och byggnaden i Oasen.

  • Hus 1 är den äldre huvudbyggnaden. 
  • Hus 2 är den västra av de två nybyggda flygelbyggnaderna, som ligger mot Abel Beckers gata – Norra Promenaden.
  • Hus 3 är den östra av de två nybyggda flygelbyggnaderna, som ligger mot Upplandsgatan – Norra Promenaden.
  • Lägenhets-ID och information hittar du genom att klicka på fasaden på Bostadsväljaren nedan. Lägenheternas ID-nummer börjar på en siffra 1-3 för vilken hus den tillhör, följt av bindestreck samt ett lägenhetsnummer. T ex Lgh 2-08 avser lägenhet 8 i hus 2, västra flygeln.
  • Du kan klicka på en lägenhet för att se detaljer, planritning eller lämna intresseanmälan, 

 

Planskisser. Vem älskar inte planskisser?

I Bostadsväljaren ovan kan du peka på den lägenhet du är intresserad av och klicka dig vidare för att visa planritningen för just den lägenheten. 

Om ni inte kan få nog av modellerna i Bostadsväljaren ovan är det klart ni ska få titta på alla planskisserna  – byggnad för byggnad! 

Oasens bastu för avkoppling

Förutom den parkinspirerade trädgården, bjuder Oasen på gemensamma ytor i huvudbyggnadens nedersta plan. I slutet av dagen sitter det fint att varva ner med en avkopplande bastu. 

Vinprovning? Den här vägen.

I huvudbyggnaden har vi valt att förlägga Oasens vinkällare, där de boende kan boka ett eget fack att förvara sina viner. Vill du hålla egna vinprovningar för dina gäster, finns samlingslokalen alldeles intill.

Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta mäklarna på Fastighetsbyrån så hjälper de dig.

Oasen Brf är ett samarbetsprojekt mellan SEFABSvenska Entreprenad & Förvaltnings AB, och EKLÖF, Eklöf Fasighets AB.

Webbplatsen oasenbrf.se innehåller inspirationsmaterial för försäljning av. Bilder för inspiration och känsla används på webbplasen som kan komma att skilja sig från slutresultatet. Stäm därför alltid av viktiga materialval och detaljer med din mäklare för att säkerställa ditt boende innan du tar beslut om köp.